Masterclass coachen

Je kent mij. Rechtstreeks of via via.
Je bent zelf ook coach of loopbaanprofessional.
Je hebt professionele vragen waarop je een professioneel antwoord wilt.

Neem je ruimte en maak een afspraak voor een persoonlijke masterclass coachen.

Vakmanschap heeft ruimte nodig om te groeien

Hoe werkt het?

Tijdens de masterclass worden jouw vragen of dilemma’s verkend en vanuit diverse invalshoeken en methodieken belicht. Vanuit mijn ervaring zal ik je coachen en adviseren. Zoals je weet, doe ik dat op een praktische en opbouwende manier. Je krijgt nieuwe inzichten en uitzichten, antwoorden en meer kennis.
Na de masterclass kun je me desgewenst nog per mail benaderen om iets dat je bezighoudt te bespreken. Ook worden op jouw situatie van toepassing zijnde hand-outs ter beschikking gesteld.

De masterclass is naar keuze individueel of samen met een collega te volgen. In een sessie van drie of vier uur* breng je jouw vragen of dilemma’s in. Vooraf is er telefonisch- of mailcontact om de belangrijkste vragen te inventariseren.

* 3 uur bij 1 deelnemer, 4 uur bij 2 deelnemers

Locatie en datum

We nemen letterlijk de ruimte op een unieke locatie in Haarlem nabij het station (Het Seinwezen). De datum stellen we in overleg vast.

In de gespreksruimte wordt de afstand van anderhalve meter gewaarborgd.

Mocht u liever contact hebben via bellen of beeldbellen dan is dat uiteraard ook mogelijk. Voor beeldbellen wordt gebruik gemaakt van een AVG-beveiligde omgeving (Therapieland.nl). In dat geval stuur ik u per gesprek een link om het beeldbellen te kunnen starten.

Kosten

De kosten voor de masterclass coachen bij individuele deelname bedragen € 390,- inclusief voorbereidend contact, werkmaterialen en consult per mail na de masterclass. Bij twee deelnemers zijn de kosten voor de masterclass in totaal € 590,-. De bedragen zijn exclusief 21% btw.

Meer informatie of inschrijven >

 Reactie van een deelnemer

Wat een luxe om zo 1-op-1 te kunnen werken aan de uitdagingen die je als leidinggevende hebt! Heel concreet en ‘hands-on’ gekeken naar onder andere:

  • Hoe stuur je een team aan op afstand
  • Samenwerking verbeteren
  • Omgaan met weerstand
  • Coaching

Gaandeweg is er steeds ruimte om weer nieuwe onderwerpen te bespreken en ik ga naar huis met een map vol handige methodieken en sheets die precies aansluiten bij de zaken die ik aan wil pakken. Tenslotte is er ook ruimte om mijn persoonlijke ontwikkeling en groei te bespreken en is het zo inspirerend om te praten met iemand die je niet naar de mond praat, je op scherp zet maar wel echte interesse toont.