Coaching Kort

Coaching Kort is een traject van maximaal drie gesprekken van anderhalf uur.
Het traject is bedoeld voor mensen die behoefte hebben om te sparren met een onafhankelijke partner voor meer inzicht in de situatie, objectieve feedback en richting.

Coaching Kort is geschikt voor bijvoorbeeld

In dit traject wordt gewerkt aan het

Gelet op de compactheid van dit traject is het niet geschikt voor complexere situaties waarbij een regulier coachingtraject passend is.

De gesprekken vinden plaats op een prettige gesprekslocatie (Seinwezen) in Haarlem nabij het station. Prima bereikbaar met openbaar vervoer en met de auto.

In de gespreksruimte wordt de afstand van anderhalve meter gewaarborgd.

Mocht u liever contact hebben via bellen of beeldbellen dan is dat uiteraard ook mogelijk. Voor beeldbellen wordt gebruik gemaakt van een AVG-beveiligde omgeving (Therapieland.nl). In dat geval stuur ik u per gesprek een link om het beeldbellen te kunnen starten.

Reactie van een cliƫnt

Tijdens mijn werk ervaarde ik een onrust. De onrust kwam met regelmaat terug. Waar de onrust vandaan kwam, bleef vaak onduidelijk. Tijdens de coachinggesprekken kwam al snel naar voren waar mijn kwaliteiten en mijn valkuilen lagen. Ze heeft snel de vinger op de zere plek, brengt je in beweging door goede, gerichte vragen te stellen die je doen nadenken. Ze brengt het respectvol en de omgang is prettig waardoor je je snel op je gemakt voelt. Door de gesprekken sta ik nu heel anders in mijn werk en heb ik weer de rust en ruimte om door te ontwikkelen.