Coaching

Mijn specialisme is het begeleiden van cliënten die voor moeilijke situaties staan. Zoals (dreigende) burn-out, ineffectieve patronen in het uitoefenen van de functie of stagnatie in de professionele ontwikkeling. Mogelijk gecombineerd met persoonlijke factoren (bijv. faalangst, machteloosheid, frustratie, wisselende stemmingen).

Voorts begeleid ik managers die effectiever willen worden in het nemen van invloed in groepsdynamische processen.

Ik begeleid graag, ik confronteer zo nodig en ga zelden iets uit de weg

Ik ben gewend te werken met cliënten die soms al eerder coaching of psychologische begeleiding hebben gehad. Graag werk ik met mensen in allerlei functies en van alle leeftijden.

U en uw doelen en die van de organisatie staan centraal. Mijn expertise en ervaring zet ik in om op uw manier de doelen te realiseren. Ik doe dit met u op een praktische manier die soms confronterend is, maar altijd op basis van gelijkwaardigheid en met respect.

Het coachen vindt plaats in de vorm van een aantal gesprekken van circa anderhalf uur. Het aantal gesprekken wordt individueel bepaald en ligt doorgaans tussen de zes en tien.

De doelen die tijdens het intakegesprek zijn vastgesteld vormen de rode draad. De pijlers in mijn aanpak zijn:

De gesprekken vinden plaats op een prettige gesprekslocatie (Seinwezen) in Haarlem nabij het station. Prima bereikbaar met openbaar vervoer en met de auto.

In de gespreksruimte wordt de afstand van anderhalve meter gewaarborgd.

Mocht u liever contact hebben via bellen of beeldbellen dan is dat uiteraard ook mogelijk. Voor beeldbellen wordt gebruik gemaakt van een AVG-beveiligde omgeving (Therapieland.nl). In dat geval stuur ik u per gesprek een link om het beeldbellen te kunnen starten.

Het wordt scherper

Reactie van een cliënt

Het was heel prettig om met Grieteke te werken. Als coach gaat zij naast je staan en helpt zij je met het vinden van oplossingen. Ze doet een beroep op jouw eigen creativiteit en oplossingsgerichtheid waardoor het proces ook volledig jouw eigen proces blijft. Kritische vragen en doortastende terugkoppeling op jouw eigen verhaal maken dat je hierbij wordt uitgedaagd en tegelijkertijd geholpen weet!

Nogmaals dank dat je een stuk op ‘mijn route’ wilde meelopen. Ik heb er veel van geleerd!