Coaching Particulier

Graag bied ik ook particulieren de mogelijkheid om gebruik te maken van mijn producten zoals de reguliere coaching of ‘coaching kort’. Hoewel ik voornamelijk werk in opdracht van organisaties, word ik met enige regelmaat voor particuliere trajecten benaderd.

In het geval van een particulier traject probeer ik de kosten naar beider mogelijkheden en tevredenheid af te stemmen. Mijn producten worden helaas niet vergoed door de zorgverzekeraars.

Heb je interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn, dan vind ik het plezierig om persoonlijk contact te hebben en te overleggen. Dit kan telefonisch of via beeldbellen. Voor beeldbellen wordt gebruik gemaakt van een AVG-beveiligde omgeving (Therapieland.nl). In dat geval stuur ik per gesprek een link om het beeldbellen te kunnen starten. Mijn contactgegevens staan hier.

De coachinggesprekken zelf vinden plaats op een prettige gesprekslocatie (Seinwezen) in Haarlem nabij het station. Prima bereikbaar met openbaar vervoer en met de auto.

In de gespreksruimte wordt de afstand van anderhalve meter gewaarborgd.
Ook beeldbellen behoort tot de mogelijkheden.

Van harte welkom!

Reactie van een cliënt

Ik kwam bij Grieteke in een periode van burn-out en paniekaanvallen. Zij heeft mij geleerd weer de regie over mijn leven te nemen. Wat betreft werk heeft ze mij laten zien wat mijn sterke punten zijn, welke werkomgeving bij mij past en mij weer zelfvertrouwen in ‘mijn kunnen’ gegeven. Mijn coaching was online en dat beviel mij prima. Grieteke is een heel kundige en prettige coach.