Koaching en Cunst

Tijdens een coachingtraject ontstaat een zakelijk en tegelijkertijd zeer persoonlijk contact. Om u terzijde te staan in het vinden van antwoorden en het boeken van resultaten wordt het onderste uit de kan gehaald. Passend bij wie u bent, bij uw stijl en bij uw tempo.

U bent uniek en uw coachingtraject is uniek.

Dat vraagt om Coaching met de K van Kunst. Want dat is ieder individueel traject iedere keer weer.

Kunst is in welke vorm dan ook een onderdeel van ons leven. Wij staan letterlijk en figuurlijk soms voor kunst(jes geflikt), presteren ‘uit de kunst’ en realiseren soms met veel kunst en vliegwerk.

Omdat ik in aanraking kom met zoveel mensen, zoveel verhalen, zoveel uitspraken, zoveel situaties, zoveel dilemma’s, zoveel vragen, heb ik behoefte om beeldend te (laten) maken wat mij bezighoudt, raakt en inspireert.

Dat leidt soms tot kunstzinnigheid. Misschien niet tot kunst met een grote K maar wel persoonlijk en ongewoon.
Daarom Cunst verkeerd gespeld.

U ziet onderstaand een aantal foto’s van producten. Geïnspireerd door cliënten. Ze zijn gemaakt door beginnend en ervaren kunstenaars, door bijzondere mensen die het met mij wilden aangaan om hun talenten op deze manier te delen.

U kunt er naar kijken, u kunt zich verwonderen, u kunt vragen stellen, u kunt het wegklikken, u kunt het kopen, u kunt het komen bezichtigen, u kunt mij inspireren en ik u.

als-ik-me-omdraai640

Titel: Ik heb geleerd ernaar te kijken maar als ik me omdraai, is het er weer
Foto: Fleur Dekker
Oplage: vijf, gesigneerd

ikwilzijn-miriamhuynen

Titel: Ik wil zijn zoals anderen mij zien
Ontwerp: Collage met aquarel en pastelkrijt van Miriam Huynen

eigenlijkbenik-620

Titel: Eigenlijk ben ik een heel leuk mens
Ontwerp: Katrien Zintzen