Lino-coaching

Professionele coaching met een creatief onderdeel. Als het om wat voor reden dan ook niet zo fijn loopt in je werkleven, is het goed om stil te staan bij wat er gebeurt, bij wat er opgelost moet worden en om te zoeken naar richtingen die er wellicht zijn. Dit proces begeleid ik graag door een gecombineerde coaching aan te bieden bestaande uit twee coachinggesprekken en praktische begeleiding bij het maken van jouw linodruk* van de toekomst.

Door te ‘onthaasten’, ‘ontginnen’ en ‘ontmoeten’ wordt op een intensieve en toch ontspannen manier de coaching vormgegeven.

Onthaasten

Je komt uit je dagelijkse routine en staat stil bij jezelf en je dilemma’s. We onderzoeken welke knelpunten je ervaart en wat de redenen en oorzaken daarvan zijn. Vaak spelen er meerdere factoren. Vervolgens wordt vooruit gekeken naar mogelijke oplossingen. Het onthaasten bestaat uit een telefonische intake van circa een half uur en vervolgens een eerste persoonlijk coachinggesprek van twee uur.

Ontginnen en ontmoeten

Dit onderdeel bestaat uit praktisch aan de slag gaan met het maken van een linodruk gecombineerd met persoonlijke coaching. Werkenderwijs worden woorden en gevoel gebundeld zodat je nog beter ‘ontmoet’ wat voor jou belangrijk is om te doen.

Met de ervaring van het eerste coachinggesprek kom je in deze tweede sessie tot de kern. Letterlijk en figuurlijk snijden we de goede onderwerpen aan en kijken we naar praktische handvatten. Je inzicht wordt completer. Je formuleert wat je wilt aanpakken, bijsturen of ontwikkelen en op welke manier. Na de lino-coaching heb je voor ogen wat je gaat doen zowel in de vorm van een unieke linodruk, naar eigen ontwerp, als ook in een praktisch idee of plan.

Deze tweede gecombineerde sessie duurt zes uur, van 9.30 tot 15.30 uur (inclusief lunchpauze). De data worden uiteraard in overleg gepland.

De locatie om te onthaasten, te ontginnen en te ontmoeten is het Seinwezen in Haarlem. Prima bereikbaar met openbaar vervoer en met de auto.

Meer informatie of contact >

*

Linodruk is een hoogdruktechniek. Na het maken van een ontwerp wordt deze in spiegelbeeld aangebracht op linoleum. Vervolgens worden de gedeeltes die niet afgedrukt moeten worden uit het linoleum gesneden met een guts. Daarna wordt de afbeelding ingerold met inkt (op waterbasis) en afgedrukt.