Coaching Speciaal

Met drie afwisselende werkvormen wordt u op één dag individueel gecoacht. Dit kan zijn naar aanleiding van uw vragen, eventuele dilemma’s of wensen in uw (werk)leven. Maar ook als u vanuit uw vakgebied als (loopbaan)coach graag eens in aanraking komt met de combinatie van deze drie verschillende stijlen van coaching.
De opbrengst is kennis, inzicht, ontwikkeling en perspectief.

Wat kunt u verwachten?

U krijgt op deze dag drie verschillende coachsessies aangeboden van elk anderhalf uur: een intensief coachinggesprek gevolgd door een creatieve werkvorm met als afronding een wandelcoaching. Per sessie wordt u begeleid door een ervaren coach. Na deze dag is er nog een follow-up gesprek met de door u uitgekozen coach.
Tussen de sessies is ruimte voor (lunch)pauze.
De locatie is een prettige plek in Haarlem nabij het station.

Vooraf

De start bestaat uit een telefonisch intakegesprek. Doel van dit gesprek is om op hoofdlijnen uw coachvraag uit te wisselen zodat het komende traject direct gestart kan worden met de coaching.
Vervolgens wordt een datum afgesproken voor de Coaching Speciaal waarbij het volgende programma wordt gevolgd.

De dag zelf

1) Intensief coachinggesprek

Een aangenaam en prikkelend coachinggesprek met Grieteke Rozeboom, senior coach en trainer. Het gesprek sluit naadloos aan bij uw coachvraag. Die kan zeer divers zijn. Van vragen over uw carrière tot en met dilemma’s op het gebied van uw functioneren in uw functie of privé.
Het resultaat van dit gesprek is uw input voor de volgende stap: de creatieve coaching.

2) Creatieve werkvorm

Tijdens de creatieve coaching zult u met behulp van teken- of schildertechnieken uw coachvraag en inmiddels verkregen inzichten uitwerken. Deze coaching wordt gedaan door een ‘met beide benen op de vloer’ creatiecoach Lilian Dijkema. U zult bij deze werkvorm als vanzelf wat meer vanuit uw gevoel werken. Het resultaat van het eerste gesprek en de creatieve coaching is uw input voor de laatste coaching van de dag.

3) Wandelcoaching

Een wandeling in uw eigen tempo waarbij u de opgedane inzichten en openstaande vragen bespreekt met Miriam Huynen, een inspirerende wandelcoach. Er kan veel en weinig gezegd en besproken worden. Dat is afhankelijk van wat u op dat moment prettig vindt. De wandelcoaching is de afronding van een intensieve coachingdag en de laatste bagage voor uw volgende stap.

Nadien

4) Follow-up coachinggesprek

Om het resultaat van Coaching Speciaal te borgen of openstaande vragen tegen het licht te houden volgt op een nader af te spreken moment een follow-up coachinggesprek. Dit gesprek duurt 1 ½ uur met de door u uitgekozen coach.

Extra mogelijkheden

Er is bewust gekozen voor deze volgorde van coaching en voor de intensiteit van één dag. Mocht u liever dit programma verdeeld over meerdere dagen volgen, dan kan dat uiteraard overlegd worden.

De Coaching Speciaal kan tevens in groepsverband (max. 4 deelnemers) aangeboden worden. Voor vormgeving en prijsopgave is nader overleg noodzakelijk.

Reactie van een cliënt

Het coachinggesprek heeft me veel praktische handvatten en inzichten gegeven waar ik gelijk iets mee kan. De kunstzinnige vorm raakte me op een diep niveau. En tijdens de wandeling kwam er veel bij elkaar, het raakte belangrijke thema’s in mijn leven.

Ik heb het een heel waardevolle, mooie, intensieve dag gevonden. En ik merk nu al op het werk dat ik er profijt van heb!